Fri Tid - Fjällräven plus mycket mer.

Friluftsbutiken i nordvästra skåne!

Öppettider: Friluftsbutiken Fri Tid har lagt ner sin butik i Ängelholm!

Din tid är viktig för oss!

Vi tror på produkter som hjälper dig att ta vara på tiden på bästa sätt. Prylar som funkar. Som håller över tid och som samtidigt är skonsamma och naturliga. Vi tror inte på slit och släng.

Hos oss får du hjälp att välja det som passar dina behov, dina äventyr och din fritid. Vi har själva stor erfarenhet av friluftsliv och ute aktiviteter.


Jessica, som äger butiken, har ett förflutet som butikssäljare på NP Nilsson. Där ansvarade hon för Fjällräven-avdelningen, som hon jobbat med i över 10 år. Jessica är scout, friluftsfrämjare, friluftsmänniska och övertygad yllefantast.


Staffan delar tiden mellan butiken och fotostudion på Bjäre. Fotouppdragen går ofta i naturen och Staffan är medlem i svenska Naturfotograferna /N. Jakt och fiske är andra passioner. 20 år yrkeserfarenhet i skog och mark ger erfarenhet och känsla för vad som fungerar eller inte. Staffan är dessutom butikens "Wax-master" och tar hand om dina G-1000 plagg.


Andre är en sann friluftsentusiast och den du oftast möter i butiken. Andre är djupt engagerad i scouting och brinner för utelivet. Jobbar han inte tar han ofta sin sovsäck och slaggar i ett vindskydd på helgen.


Fri Tid har funnits i centrala Ängelholm sedan 2006.


Trygga köp

Du kan lita på oss och på våra leverantörer. Spara bara ditt kvitto så att vi kan hjälpa dej på bästa sätt om något skulle visa sig vara fel.

Hos oss får du dessutom alltid 8 dagars öppet köp.

Gamla prylar?

Vi har kanske reservdelar. Vi är särskilt duktiga på Fjällräven, men kan en hel del om friluftsbranchen i övrigt. Fråga oss så berättar vi mer!


Vår andra webbshop för dig som älskar ull!

ylle.net är en webshop helt ägnad åt ullkläder. Det är vi på Fri Tid som driver den, och här hittar du ett mycket större utbud av ylle än i butiken. Det är ull i alla former, men speciellt förtjusta är vi i merinoull. Ullen, som varken kliar eller luktar, kan användas till så mycket mer än bara svarta underställ. Snygga reseplagg, kjolar, sport BH och coola t-shirts i merinoull. 

Kolla in på www.ylle.net

Det går bra att beställa på ylle.net, och sedan hämta och betala i Fri Tid's butik på Storgatan i Ängelholm.