Fjällräven Vinterjacka Övik 3 in 1 Parka W Dark Navy

Produkten är slut i lager :(

Praktisk och snygg blå jacka med zip-in

Fjällrävens Övik 3 in 1 Parka W är en jacka ärme för normala vinterdagar.med urknäppningsbart foder. Innerjackan kan användas som en tunnare jacka eller som förstärkningsplagg och ytterjackan fungerar fint för sig själv under varmare dagar. Kombinerade är detta en jacka med precis lagom värme för normala vinterdagar. Dark Navy är marinblå och passar det mesta i vardagen.

  • 3-i-ett
  • Lagom tjock
  • Parkas-modell

Vikt:1070 g i storlek S Avdelning: Dam

Modellen har en fast, justerbar huva och lång skärning som går ner över baken. Dragkedjan framtill är tvåvägs och döljs bakom en knappslå. Nertill på fronten finns två handfickor med dubbla öppningar; en toppmatad med ficklock och en vertikal med dragkedja. På insidan av ytterjackan sitter ett meshfoder. Innerjackan är i följsam, återvunnen polyamid och fylld med Fjällrävens syntetfyllning G-Loft Supreme med dunliknande känsla och mycket god isolerande förmåga. Den har ribbstickad resår i kragen och två öppna handfickor.

Användningsområde: Vardag

Material: Sydd i vind- och vattenavvisande G-1000 (65% Polyester, 35% bomull) som kan återimpregneras med Grönlandsvax för extra motståndskraft mot vind, väta och slitage. Foder i 100% Polyester ECO Bomull | G-1000® | G-Loft Supreme

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Jackan kan impregneras med Grönlandsvax för extra skydd mot vind och väta.

Miljöinformation: En jacka med lång livslängd, både vad gäller material och stil. Eco bomull.