Fjällräven Vinterjacka Drev Jacket M Dark Olive

Produkten är slut i lager :(

Smidig väderstyddad lättfodrad jacka för jakt och friluftsliv

Fjällrävens Drev Jacket M är en lättare jacka utvecklad för rörlig jakt i första hand men som vi sålt med stor framgång till friluftsmänniskor som uppskattar de smarta finesserna hos denna jacka. Dark Olive är grön i två olika nyanser och under den mörkare hittar man ett vattentätt membran (7000 mm vattenpelare) vilket skyddar mot det mesta regnet utan att göra jackan innestängd.

  • För jakt och friluftsliv
  • Delvis vattentät
  • Lättfodrad

Vikt 1060 g i storlek M Avdelning: Herr

Avtagbar justerbar huva, förböjda ärmar och ventilationsöppningar i sidan. Två handfickor med fack för ammunition och två snedställda bröstfickor med plats för GPS eller hundpejl. Dessutom finns ett clip-on radiofäste, en stor ryggficka med tvåvägs dragkedja, napoleonficka och invändig meshficka. Tvåvägs dragkedja i jacköppningen och skyddsklaff med tryckknappar. Dragskojustering nertill och kardborre i ärmslut.

Användningsområde: Vardag, friluftsliv och jakt.

Material: Sydd i vind- och vattenavvisande G-1000 Silent (65% Polyester, 35% bomull) som givits en lite borstad yta för att vara tyst och smidig. Membran i Hydratic, 100% polyurethane med 10000 mm vattenpelare. G-1000 Silent | Hydratic

Skötselråd: Tvättas 40 grader med membran-tvättmedel.

Miljöinformation: Fri från fluorocarbon.